Published On: joi, apr. 6th, 2017

Perchezitii in forta ale politistilor la un brailean banuit de mai multe furturi

La data de 4 aprilie, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui brailean, in varsta de 33 de ani, banuit ca se afla in posesia unui telefon mobil ce i-a fost sustras unei brailence, in varsta de 43 de ani, la data de 1 martie, in jurul orei 07:00.

In urma perchezitiei, politistii au identificat telefonul in cauza, iar barbatul, impreuna cu alti doi frati, au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, pentru audieri. Cu ocazia cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca unul dintre frati, in varsta de 27 de ani, din Braila, ar fi comis furtul in cauza, precum si alte doua infractiuni de furt si talharie, in ziua de 22 februarie.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal, fiind retinut de politisti pe baza de ordonanta pentru 24 ore, pentru savarsirea infractiunilor de furt si talharie, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.  A fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>