Published On: joi, apr. 13th, 2017

O tanara, care a iesit cu rolele in Monument, a fost luata la palme, fara motiv, de un “smecheras” cu BMW

In seara zilei de 28 iulie 2016, o tanara care a iesise la plimbare cu rolele in Parcul Monument a fost luata la palme de un barbat in varsta de 30 de ani, fara un motiv concret. Tanarul i-ar fi spus femeii sa incheie orice fel de relatie de prietenie cu iubita lui, iar cand aceasta a refuzat a fost luata la palme de barbat. Acesta a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Toate scena s-a petrecut in fata Stadionul Municipal. Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Marius Iacob, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila “inculpatul Ciolpan Dragos Catalin a lovit-o cu palma peste fata pe M. L. Cosmina, care se afla pe role, provocand caderea acesteia”. Mai mult, dupa ce a lovit-o prima data, tanarul i-a mai dat o palma peste fata, provocandu-i leziuni ce au necesitat o saptamana de ingrijiri medicale.

“La un moment dat, langa cele doua prietene a oprit un autoturism BMW in care se  aflau Ciolpan Dragos Catalin si fratele acestuia (…). Din autoturism a coborat concubinul numitei C. Liliana, Ciolpan Dragos Catalin, care i-a transmis persoanei vatamate ca portiera autoturismului sau este deschisa si ca, langa masina, se afla mai multe persoane necunoscute. Intentionand sa-si verifice masina, M. L. Cosmina s-a indreptat pe role catre locul in care o parcase, prietena sa urcand in autoturismul concubinului si deplasandu-se si ei spre aceeasi zona. Ajunsi cu totii la locul in care se afla autoturismul persoanei vatamate, inculpatul a abordat-o pe M. L. Cosmina, solicitandu-i sa inceteze relatia de prietenie cu concubina sa. Persoana vatamata i-a raspuns ca nu va da curs acestei solicitari, moment in care inculpatul i-a aplicat o palma peste fata, care a dus la dezechilibrarea si caderea persoanei vatamate”, se arata in dosarul procurorilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>