Published On: vin, apr. 28th, 2017

O nava-spion a Rusiei s-a scufundat in Marea Neagra

O nava sub pavilionul statului Togo a intrat, astazi, in coliziune cu o nava-spion a Rusiei in apropierea coastelor turce ale Marii Negre. Nava cargo plecase miercuri din Romania, de la Constanta. Conform presei turce, nava era incarcata cu 8.800 de oi, sustine Reporterntv.ro

In urma incidentului, aproximativ 78 de membri ai echipajului navei ruse au fost evacuati. Ministerul rus al Apararii a anuntat ca nava rusa, Liman, a suferit o fisura sub nivelul apei in urma coliziunii.

In urma incidentului, survenit la circa 40 km nord-vest de Stramtoarea Bosfor, a fost lansata o operatiune de cautare a 15 membri ai echipajului navei ruse.

Potrivit postului de televiziune turc NTV, nava rusa s-a ciocnit cu un vas care transporta septel. Un oficial turc citat de Reuters nu a dat detalii privind tipul celeilalte nave, care circula sub pavilion togolez, sau starea în care se afla echipajul acesteia. Un responsabil al firmei de shipping GAC a afirmat ca ciocnirea dintre Liman si celalalt vas, identificat ca "Youzarsif H", a avut loc în conditii de ceata si vizibilitate redusa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>