Published On: vin, apr. 7th, 2017

O femeie s-a ales cu piciorul rupt dupa ce a cazut in autobuz

Joi, 6 aprilie, in jurul orei 19:00, o femeie in varsta de 54 de ani a ajuns la spital dupa ce a cazut din picioare in timp ce se afla in autobuzul 4. Evenimentul nefericit s-a petrecut pe Calea Calarasilor, la intersectia cu strada Milcov, cand soferul autouzului in varsta de 48 de ani a franat brusc. Femeia  statea in picioare in autobuz si nu a apucat sa se tina serios de bara, pentru a nu fi trantita. Ea a ajuns la spital cu o fractura la picior, astfel ca a ramas internata.

In aceasi zi, la o ora distanta, un copil de 8 ani a fost lovit de o soferita pe Bulevardul Dorobantilor, in apropiere de intersectia cu strada Garii. Femeia circula dinspre strada 1 Decembrie cand l-a surprins pe minor. Acesta a incercat sa traverseze strada in fuga, printr-un loc nepermis. Victima a fost preluata de ambulanta si transportata la spital pentru ingrijiri medicale, insa nu a fost necesara internarea.

In ambele cazuri, politistii Biroului Rutier au efectuat cercetarea la fata locului si au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Cei doi soferi implicati au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>