Published On: lun, apr. 24th, 2017

Mascatii i-au linistit pe scandalagii din baruri si discoteci / Peste 200 de persoane au fost luate la intrebari

Politistii braileni au actionat, in acest weekend, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de liniste si siguranta publica.

In zilele de 21 si 22 aprilie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Politistii au verificat 4 paznici si 29 de societati comerciale, au legitimat 212 persoane, dintre care 42 au fost controlate corporal sumar, si au oprit in trafic 147 de conducatori auto, 37 dintre acestia fiind testati cu aparatul etilotest. Totodata, au fost constatate o infractiune si 56 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 18.810 lei.

Dintre amenzile aplicate, 34 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 10 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 5 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, 4 la O.U.G. 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, iar 3 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au confiscat bunuri (bauturi alcoolice, racoritoare si peste), in valoare totala de 2.150 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>