Published On: mie, apr. 12th, 2017

Mascatii continua perchezitiile la Chiscani

In cursul zilei de 10 aprilie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, sprijiniti de cei din cadrul Postul de Politie Transporturi Feroviare Braila si de jandarmi, au actionat, in municipiu si pe raza comunei Chiscani, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, pe raza localitatii Chiscani, au fost efectuate 7 perchezitii domiciliare si au fost puse in aplicare 7 mandate de aducere, fiind identificate 6 persoane, cu varste cuprinse intre 15 si 32 de ani, banuite de sustragerea unor cabluri de telecomunicatii. Pe numele acestora au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si tentativa la furt calificat.

De asemenea, au fost verificate 9 unitati comerciale, legitimate 108 persoane si oprite in trafic 77 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 77 de conducatori auto.

De asemenea, politistii au constatat 29 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 5.730 de lei, dintre care 25 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 2 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 2 la alte acte normative.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>