Published On: mie, apr. 19th, 2017

Jandarmii braileni vor lua cu asalt Biserica Greaca

Vineri, 21 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila va asigura ordinea si siguranta publica la Biserica „Buna Vestire” ( Biserica Greaca ) din municipiul Braila, cu ocazia manifestarilor religioase prilejuite de sarbatoarea „Izvorul Tamaduirii”.

In vederea prevenirii oricaror situatii neplacute pentru credinciosi, patrule de ordine publica ale Jandarmeriei Braila se vor afla incepand de astazi la acest lacas de cult, urmand ca in zilele urmatoare jandarmii sa fie prezenti si pe caile de acces catre acesta.

Avand in vedere numarul mare de credinciosi care participa la aceasta manifestare religioasa, aproximativ 80 de jandarmi vor asigura ordinea si siguranta publica si vor monitoriza buna desfasurare a acestei sarbatori.

In dispozitivul Jandarmeriei Braila, la aceasta misiune se vor afla si lucratori de la I.P.J. Braila, Politia Locala, I.S.U Braila si S.A.J. Braila.

Pentru evitarea oricaror situatii de natura sa tulbure linistea publica, jandarmii braileni recomanda cetatenilor sa respecte indicatiile fortelor de ordine, sa evite implicarea in conflicte de orice natura, sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale,  iar in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte antisociale sa solicite ajutorul jandarmilor aflati in proximitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>