Published On: joi, apr. 6th, 2017

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila va scoate la concurs peste 400 de locuri, pentru sesiunea de admitere 2017

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila recruteaza si selectioneaza candidati, pentru sesiunea de admitere 2017, in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne, dupa cum urmeaza:

Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti:

-5 locuri alocate Jandarmeriei Romane la Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative, pentru invatamantul cu frecventa – domeniul de licenta „Drept", programul de studii universitare de licenta „Drept";

-50 locuri alocate la Facultatea de Jandarmi pentru invatamantul cu frecventa – domeniul de licenta „Stiinte militare, informatii si ordine publica", programul de studii universitare de licenta/specializarea „Ordine si siguranta publica" (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari si 2 locuri pentru alte minoritati), astfel: -49 locuri alocate Jandarmeriei Romane; -1 loc alocat I.G.Av;

-5 locuri alocate Jandarmeriei Romane la Facultatea de Politie pentru invatamantul cu frecventa redusa – domeniul de licenta „Stiinte militare, informatii si ordine publica", programul de studii universitare de licenta/specializarea „Ordine si siguranta publica".

 Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi  „Grigore Alexandru Ghica”  Dragasani

-180 de locuri (din care 3 locuri pentru romi si 2 locuri pentru alte minoritati), astfel: -174 locuri alocate Jandarmeriei Romane; -6 locuri alocate S.P.P.

 Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Falticeni

-175 locuri alocate Jandarmeriei Romane (din care 3 locuri pentru romi si 2 locuri pentru alte minoritati).

 Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti

-3 locuri alocate Jandarmeriei Romane, specialitatea/calificarea – Maistru militar auto.

De asemenea, Jandarmeria Braila selectioneaza candidati, pentru sesiunea de admitere 2017, in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale, pe locurile M.A.I. Cererile de inscriere pentru admiterea in institutiile de invatamant superior (ale M.A.I; M.Ap.N.; S.R.I.) si scolile postliceale ale M.Ap.N se depun la sediul nostru, pana pe data 26 mai 2017, iar pentru scolile postliceale ale M.A.I., pana pe data de 21 iulie 2017.

Informatii suplimentare se pot obtine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, din str. Industriei, nr. 1, tel. 0239/619380 int. 24520 sau pe  www.jandarmeria-braila.ro .

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>