Published On: mie, apr. 19th, 2017

In weekedul Pastelui politistii braileni au fost prezenti la datorie / Au dat amenzi de peste 12.000 lei

In perioada 14-16 aprilie, politistii braileni au actionat pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de liniste si siguranta publica.

In acest weekend, politistii din cadrul Politiei Municipiului Braila si cei ai Politiei Orasului Ianca au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Politistii au verificat 14 societati comerciale, au legitimat 283 de persoane si au oprit in trafic 219 autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 90 de conducatori auto. Totodata, au fost constatate 41 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 12.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 41 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 5 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au retras cinci certificat de inmatriculare.  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>