Published On: sâm, apr. 15th, 2017

In Noaptea Sfanta, politistii braileni vor fi la datorie

Share This
Tags

Politia braileana va fi la datorie pentru ca intreaga comunitate sa se bucure in liniste si siguranta de Sfintele Sarbatori de Pasti de cult Ortodox.

Peste 150  de politisti vor fi in strada, suplimentar fata de dispozitivul curent si vor avea ca prioritate prevenirea evenimentelor neplacute, protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si salvarea de vieti.

Astfel, in perioada 14 – 17 aprilie a.c., zilnic, in medie de 130 de politisti de la ordine publica, 11 de la structurile de politie rutiera si 20 de la investigare a criminalitatii economice, investigatii criminale si de la alte structuri se vor afla in strada si in proximitatea lacasurilor de cult sau a locurilor unde au loc manifestari publice circumscrise acestor sarbatori. Zilnic, 64 de patrule auto de siguranta publica vor actiona pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

De asemenea, se vor institui dispozitive mixte de ordine si siguranta publica, in zona lacasurilor de cult. Activitatile vor fi desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.

Pentru fluidizarea traficului rutier si prevenirea producerii unor evenimente grave, politistii de la rutiera vor actiona pe drumurile publice, in zona lacasurilor de cult religios, pe traseele de acces catre aceste zone si pe principalele artere din municipiu.

Pentru prevenirea accidentelor de circulatie, politistii rutieri vor actiona cu 8 aparate radar in intreg judetul. Politistii de la transporturi vor asigura patrularea in trenurile de calatori,  precum si in statiile si triajele de cale ferata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>