Published On: joi, apr. 13th, 2017

In jur de 250 de jandarmi vor patrula pe strazile brailene pana in a doua zi de Paste

Cu prilejul Sarbatorilor Pascale, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila va intensifica masurile si actiunile specifice de asigurare a ordinii publice si sigurantei cetatenilor, urmarindu-se, in special, prevenirea faptelor antisociale, a celor care aduc atingere normelor de convietuire sociala.

In acest sens, in perioada 13-17 aprilie, aproximativ 250 de jandarmi vor executa misiuni de ordine publica, atat independent, cat si in cooperare cu lucratori de politie, participand la asigurarea masurilor de ordine publica in locuri aglomerate, cum ar fi bisericile, pietele sau gara.

Astfel, jandarmii braileni se vor afla in preajma lacaselor de cult, incepand de maine, pe timpul desfasurarii slujbelor religioase a Deniilor, iar in noaptea de Inviere vor asigura ordinea si linistea publica in zona a 18 biserici din municipiu, sase din judetul Braila, precum si la Manastirea “Sfantul Pantelimon” din Statiunea Lacu Sarat. Totodata, in aceasta perioada vor fi constituite rezerve de interventie, pregatite sa ia masurile necesare, in cel mai scurt timp, daca situatia o va impune.

Pentru asigurarea unui climat de liniste si siguranta a cetatenilor ce vor participa la manifestarile religioase, jandarmii braileni recomanda participantilor sa respecte indicatiile fortelor de ordine, sa evite implicarea in conflicte de orice natura, sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale si sa manifeste atentie pe timpul deplasarii cu lumanarile aprinse. De asemenea, Jandarmeria Braila recomanda cetatenilor, in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala, sa solicite ajutorul jandarmilor din dispozitiv sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>