Published On: mar, apr. 11th, 2017

Hotii nu mai au ce fura din Braila si au migrat in Buzau / Trei braileni au spart o societate comerciala

La data de 7 aprilie, in urma activitatilor specifice desfasurate, politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Buzau in colaborare cu politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, au identificat si depistat in trafic la scurt timp de la comiterea infractiunii, principalii banuiti de comiterea unui furt dintr-o societate comerciala, de pe raza municipiului Buzau.

Dupa mai multe cercetari ale oamenilor legii, s-a constatat ca trei barbati, SCHIAUA PETRUS, ALIS SERHAN si IANCU VIOREL, cu varste cuprinse intre 26 si 39 de ani,  toti din municipiul Braila, s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza municipiului Buzau si ar fi patruns prin efractie in incinta sediului unei societati comerciale. Cei trei braileni ar fi sustras mai multe produse accizabile, in valoare de aproximativ 13.000 lei.

In cauza fost intocmit dosar penal pentru furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat integral. Fata de persoanele in cauza, politistii au dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, iar in urma prezentarii acestora in fata magistratilor din cadrul Judecatoriei Buzau, a fost dispusa masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>