Published On: mie, apr. 19th, 2017

HC Dunarea Braila – Magura Cisnadie, in optimile Cupei Romaniei / Vezi program complet al acestei faza a competiei

Astazi, la sediul Federatiei Romane de Handbal(FRH), a avut loc tragerea la sorti pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei la Handbal Feminin. HC Dunarea Braila va juca in aceasta faza a competiei in compania echipei Magura Cisnadie, in fata propriilor suporteri. Magura Cisnadie se afla in prezent pe pozitia a zecea a Ligii Nationale. In ultimul meci oficial, echipa ardeleana le-a dat o mana de ajutor brailencelor, reusind sa incurce principala contracandidata a acestora pentru locul doi, HC Zalau.

Capul e afis al acestei faza a competiei va fi meciul dintre ocupantele locurilor trei si patru din Liga Nationala, SCM Craiova si HC Zalau. Craiova se afla pe pozitia a treia, cu doua puncte avans fata de Zalau, dar formatia antrenata de Gheroghe Tadici are un joc in minus. Cele mai norocoase formatii au fost HCM Ramnicu Valcea si Unirea Slobozia care vor juca direct in sferturi.

“Astazi, la sediul Federaţiei Romane de Handbal au avut loc tragerile la sorti pentru tabloul optimilor de finala ale Cupei Romaniei la feminin. In urne au fost 14 echipe, in conditiile in care CSM Ploiesti si Cetate Deva s-au retras din campionat.

Dunarea Braila va disputa prima etapa acasa cu Magura Cisnadie, in 4 Mai, urmand ca a doua zi sa aiba loc din nou trageri la sorti pentru sferturile de finala.
Unirea Slobozia si HCM Rm. Valcea sunt calificate direct in sferturi, avand turul 1 liber“
, se arata intr-un comunicat de presa al echipei brailene.

Programul complet al optimilor de finala:

CSM Bucuresti – “U” Cluj

Corona Brasov – Bistrita

Minaur Baia Mare – CSM Roman

HCM Rm. Valcea – nu va juca

HC Dunarea Braila – Magura Cisnadie

HC Zalau – SCM Craiova

Unirea Slobozia – nu va juca

Rapid Bucuresti – Danubius Galati

Meciurile se vor disputa intr-o singura mansa, la inceputul lunii viitoare, mai precis pe patru mai.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>