Published On: Dum, apr. 9th, 2017

Groaza in Ansamblul Buzaului dupa ce boxa unui bloc a luat foc

Sambata seara, in jurul orei 20:00, un apel la numarul de urgenta 112, anunta ca boxa de la subsolul blocului A9 bis din Ansamblul Buzaului a fost cuprinsa de flacari. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri pentru a stinge incendiul. Potrivit primelor informatii, se presupune ca focul a fost pornit intentionat de o persoana necunoscuta.

In urma fumului gros produs de foc, mai multe persoane au fost intoxicate cu fum. Un barbat in varsta de 61 de ani si o femeie in varsta de 59 de ani, au primit ingrijiri medicale la fata locului de la echipajul SAJ Braila deplasat la fata locului. Incendiul a fost lichidat in jurul orei 20:45, iar persoanele intoxicate cu fum au ramas la domiciliu, in stare buna.

Singurele pagube au fost materiale, toate bunurile din boxa fiind distruse. Cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate cauzele in care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>