Published On: lun, apr. 24th, 2017

GALERIE FOTO / VIDEO: Intr-o atmosfera incendiara, HC Dunarea Braila a spulberat HCM Ramnicu Valcea si a castigat titlul de vicecampioana

Share This
Tags

In aceasta seara, intr-o atmosfera incendiara, HC Dunarea Braila a reusit sa castige titlul de vicecampioana, dupa ce a surclasat HCM Ramnicu Valcea, scor 26-18. Dupa un sezon in care a reusit sa invinga in fata propriilor suporteri campioana Romaniei si Europei, CSM Bucuresti, Dunarea Braila a reusit sa obtina cea mai mare performanta din istoria clubului.

In fata unei sali arhipline, brailencele au inceput in forta meciul si s-au distant rapid la 4 goluri, scor 5-1. Pentru gazde a urma o perioada mai dificila, ceea ce le-a permis oaspetelor sa se apropie la doua goluri, scor 6-4, dar nu a fost decat un foc de paie. Pana la finalul primei parti ecartul dintre cele doua echipe a continuat sa creasca in favoarea gazdelor.

In repriza a doua jocul a continuat in acelasi trend, cu Braila in atac. Brailencele au fost foarte concentrate in fata portii fructificand majoritatea actiunilor de poarta, iar de cealalta parte, oaspetele au fost oprite in drumul spre gol de Elena Voicu, care a facut un meci perfect. Dupa ce Braila s-a distantat la 10 goluri, Buceschi si-a permis sa odihneasca mai multe jucatoare, avand in vedere ca urmeaza meciurile din Cupa Romaiei si a terminat meciul testand mai multe jucatoare de pe banca de rezerve. Ultimul fluier a consemnat o victorie foarte frumoasa pentru publicul brailean, scor 26-18. Dupa ultimul fluier al arbitrului jucatoarele au facut hora bucuriei in mijlocul salii si au fost aplaudate minute in sir de publicul prezent la meci. Mai mult, la finalul meciului brailencele au primit medaliile de argint din partea FRH.

Si galeria braileana a fost la inaltime, ca la toate meciurile de pe propriul teren, si si-au incurajat frenetic favoritele pe tot parcursul meciului. Totodata, inainte de primul fluier al arbitrului, fanii au avut pregatit o coregrafie demna de meciurile de fotbal. Inaintea inceputului jocului a fost premiata si Gabriela Perianu pentru toata activitatea sa de la clubul de malul Dunarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>