Published On: mie, apr. 26th, 2017

GALERIE FOTO: Un brailean a fost prins la volanul unui Audi A7 furat din Marea Britanie

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier au descoperit un cetatean roman care conducea un autoturism marca Audi A7 semnalat ca fiind furat de autoritatile din Marea Britanie.

In data de 25 aprilie, in jurul orei 19.30 in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, conducand un autoturism marca Audi A7, inmatriculat in Romania,  braileanul Mihai U., in varsta de 32 de ani.

Cu ocazia verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul figureaza in bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusa de catre autoritatile din Marea Britanie, la inceputul acestui an.

Conducatorul auto a declarat ca autoturismul a fost cumparat in luna octombrie a anului trecut, dintr-un targ de masini, precizand totodata ca nu a avut cunostinta despre faptul ca acesta figureaza ca fiind declarat furat.

Documentele autoturismului au fost ridicate, iar autoturismul in valoare de 67.500 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor, politistii de frontiera efectuand cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>