Published On: joi, apr. 13th, 2017

GALERIE FOTO: Primarul Dragomir catre cel care a distrus un salcam de pe Republicii: “Esti mai barbat? Mai puternic? Iti spun eu: esti doar impertinent si las!”

La nivelul intregului municiupiu se desfasoara o campanie de plantare de copaci, care au ca scop infrumusetarea orasului. Pe strada Mihai Eminescu, cunoscuta brailenilor ca si Republicii, s-au plantat salcani, dar unul dintre ei nu a rezistat mult, pentru ca a fost distrus de un individ. La scurt timp dupa grozavia respectivului, primarul Marian Dragomir a postat pe o retea de socializare un mesaj foarte acid pentru respectivul. Edilul-sef l-a invitat pe “stimabil” sa vina si sa-si asume fapta. Primarul a adaugat ca banii folositi pentru inlocuirea copacului respectiv sunt tot banii cetatenilor.

“Se spune ca in Saptamana patimilor ar trebui sa fim mai buni, mai intelegatori. Si totusi, cat de intelegator si de bun sa fii cu individul care a facut asa ceva?

Ce ai rezolvat "stimabile" daca ai distrus salcamul de pe Str. Mihai Eminescu? Esti mai barbat? Mai puternic? Iti spun eu: esti doar impertinent si las!!! Daca ai personalitate si caracter vino si recunoaste ce ai facut. Asuma-ti fapta nu te ascunde. Nu fi las!!!  Ne-ai fortat sa il inlocuim din banii tai publici si ai cunoscutilor tai.

In loc sa facem ceva frumos in oras, trebuie sa reparam dupa tine. Sa indreptam greselile tale. Stiu ca nu iti este rusine si poate te-ai laudat cu fapta ta mizerabila.  Daca vreodata vei avea intelepciunea sa intelegi ce ai facut de fapt, sa pleci privirea de cate ori vei merge pe acea strada si vei vedea <<SALCAMII DE PE REGALA>>”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>