Published On: joi, apr. 13th, 2017

GALERIE FOTO: Piata Mare luata cu asalt de politisti / S-au impartit amenzi in stanga si-n dreapta si s-au confiscat mai multe kilograme de carne

In cursul zilei de miercuri, politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au efectuat controale intr-o piata din municipiu pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, precum si pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, in intervalul orar 11:00-13:00, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, sprijiniti de jandarmi, au efectuat controale intr-o piata din municipiu pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, precum si pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor privind actele de comert, a evaziunii fiscale  si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

In cadrul actiunilor au fost verificate 31 de unitati economice si 19 producatori particulari, au legitimat 216 persoane, au oprit in trafic 197 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 31 de soferi.

Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii au aplicat 60 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 9.000 de lei, si au confiscat produse din carne, in valoare de 4.100 de lei, care au fost retrase de la comercializare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>