Published On: mie, apr. 26th, 2017

GALERIE FOTO: Crater urias pe Bulevardul Indepententei / Mai multe trasee Braicar au fost modificate, iar in locul tramvaiului circula autobuze

Marti, in jurul orei 23:00, reprezentatii CUP “Dunarea” au fost instiintati de politistii locali ca in zona intersectiei Calea Galati cu Bulevardul Independentei a aparut o surpare in carosabil. In zona s-a deplasat o echipa de interventia care a constatat o avarie la reteaua de alimentare cu apa. Din aceasta cauza mai multe blocuri din zona au ramas fara apa. Intr-un comunicat emis de reprezentantii CUP „Dunarea” se precizeaza ca in prezent se lucreaza pentru remedierea problemei si ca mai multe trasee pentru transportul in comun au fost modificafe. Inclusiv, tramvaiul care circula pe Bulevardul Independentei a fost inlocuit cu autobuze.

“Marti, 25 aprilie 2017, la ora 23.15, am fost sesizati de Politia Locala cu privire la o surpare in carosabil in zona intersectiei Calea Galati cu Bulevardul Independentei.

Am deplasat echipa de interventie in zona, identificand o avarie la reteaua de alimentare cu apa.

Echipa de interventie a actionat incepand cu ora 23.30, astfel incat alimentarea cu apa a consumatorilor din zona afectata, inclusiv blocurile 5, 3, 1, Turn, 8, 9, F, G, H, I, J, K, L, 75, D, C, A, B, 6, 4, 1, a fost repornita in data de 26 04 2017, in jurul orei 5.00.

In acest moment se lucreaza la refacerea zonei afectate, astfel incat circulatia auto (inclusiv transportul public local de calatori cu tramvaiul) sa fie reluata in conditii de siguranta.

In colaborare cu SC Braicar SA, au fost deviate traseele pentru transportul cu mijloace auto, iar traseul de tramvai de pe Bulevardul Independentei este asigurat cu autobuze”, se arata in comunicatul de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>