Published On: lun, apr. 10th, 2017

GALERIE FOTO: Braila Mall sub asaltul politistilor

Pe parcursul saptamanii trecute, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila, in colaborare cu specialisti de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila si de la Biroul Judetean de Politie Transporturi Braila au desfasurat 180 de activitati de prevenire in judetul Braila.

Ultima zi a prevenirii criminalitatii, dedicata sigurantei rutiere, a fost prilej bun pentru politistii braileni de a le reaminti participantilor la trafic ca viata si integritatea fizica si psihica a fiecaruia dintre noi sunt cele mai importante.

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila, in colaborare cu Braila Mall, au invitat oamenii aflati in incinta complexului comercial la exercitii inedite si educative pentru fiecare, indiferent de calitatea pe care o au in traficul rutier – conducator auto, pieton, biciclist sau motociclist.

Astfel, politistii Serviciului Rutier si cei ai compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii au atras atentia participantilor la trafic cu privire la necesitatea respectarii regulilor rutiere, antrenandu-i in jocuri si exercitii, care, desi simple, au fost considerate interesante si educative de participanti.

Scopul oamenilor legii este acela de a sensibiliza opinia publica si de a atrage atentia asupra accidentelor rutiere cauzate de consumul de alcool sau droguri. Activitati pe tema sigurantei rutiere au fost desfasurate atat pe principalele artere din judet, cat si in unitati de invatamant sau in scolile de soferi.

La finalul Saptamanii prevenirii criminalitatii, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila au realizat 180 de activitati preventive in comunitate, in unitati de invatamant, in societati comerciale, la fabrici de confectii s.a., discutand cu peste 5.000 de beneficiari ( batrani, femei, elevi, parinti, cadre didactice, vanzatori, calatori si participanti la trafic).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>