Published On: joi, apr. 27th, 2017

GALERIE FOTO: Braila lui 2017 / Imagini desprinse parca din Evul Mediu

In aceata saptamana, reporterii Infobraila au fost contactati de o femeie care locuieste in satul Baldovinesti, comuna Vadeni. Aceasta ne-a spus ca de mai bine de doi ani se confrunta cu aceeasi problema: “lipsa santurilor taluzate de-a lungul strazii”. Din aceasta cauza la fiecare ploaie curtile si gradinile oamenilor sunt inundate. Femeie a spus ca strada principala figureaza in acte ca si asfaltate, dar realitatea este alta.  Aceasta sustine ca localnicii au inaintat in mai multe randuri solicitari catre primarul comunei pentru a remedia aceasta problema, dar pana in prezent nu s-au luat masuri in acest sens.

 “De mai bine de 2 ani ne confruntam cu o problema majora in sat: lipsa santurilor taluzate de-a lungul strazii, canalizare nu exista. Dupa ploaia din aceste zile, toate au dus la inundarea curtii, a gradinii, a serei si udarea peretilor casei, iar strada principala fiind neasfaltata este plina de gropi si apa. Mentionez ca in acte aceasta strada apare ca fiind asfaltata. Dupa nenumarate solicitari catre dna primar a comunei noastre, solicitari telefonice dar si fata in fata, dumneaei vazand problema strazii, cu toate acestea, nu face nimic pentru a remedia situatia. Aceasta doamna Coman Stanca, nu este la primul mandat la primarie si consideram ca este constienta de problema noastra dar nu pare interesata sa rezolve problemele satului Baldovinesti”, ne-a spus femeia.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>