Published On: joi, apr. 6th, 2017

Festivalul Florilor De Primavara – Program Complet

Share This
Tags

afis festivalul florilor de primavara_infobrailaPrimaria Municipiului Braila organizeaza in perioada 7 – 9 aprilie 2017 Festivalul Florilor de Primavara, eveniment devenit traditie a orasului de la Dunare. Festivalul, aflat deja la cea de a 16-a editie, va avea loc in Parcul Monument.

Atractia principala a evenimentului o va constitui expozitia florala specifica anotimpului, expozitie realizata de producatori florari din municipiu si din judet cat si din regiunea S-E.

Primarul Municipiului Braila invita cetatenii municipiului Braila la acest eveniment animat de o serie de momente artistice sustinute de ansambluri si grupuri de muzica si dans ale Scolilor populare din judet si ale comunitatilor minoritatilor nationale – Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu", Palatul Copiilor, Liceul de Arte "Hariclea Darclee" , "Pandelasul", Insuratei, "Dunarenii" Chiscani, ",Romanasii de Rosiori", dansuri turcesti Constanta, "Pandora" si  "Parnassos", corul "Voces Concordiae" si asezonat de mancaruri traditionale si specific dunarene – delicioasa plachie de peste si pastrama de berbecut.

Pentru copii se vor organiza, pe toata perioada desfasurarii evenimentului o serie de activitati recreative si interactive: concurs de biciclete, role, desene pe asfalt.

Atmosfera de voie buna va fi intregita de punerea in scena a unor spectacole de catre Teatrului "MASCA" din Bucuresti.

Deschiderea oficiala are loc vineri, 06 04 2017, ora 10.00.

program_festivalul_florilor_infobraila

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>