Published On: mar, apr. 4th, 2017

Europarlamentarul Victor Negrescu cere Comisiei Europene sa intervina pentru a stopa fenomenul “Balena Albastra”

In ultimele saptamani, presa a relatat despre mai multe incidente in care si-au pierdut viata copii europeni si care au fost puse pe seama unui joc denumit "Balena Albastra". In contextul in care si in Romania exista ingrijorari tot mai mari legate de posibilul impact al acestui fenomen, europarlamentarul Victor Negrescu a interpelat Comisia Europeana, cerand ca aceasta sa se implice pentru a ajuta statele membre sa gestioneze situația.

“Desi nu exista in acest moment suficiente indicii publice pentru a clarifica in ce masura acest joc contribuie sau nu la aceste incidente, fiind vorba despre pierderi de vieti, se impune implicarea autoritatilor europene, care sa sprijine autoritatile nationale din statele UE afectate.

Cum va actiona Comisia pentru a ajuta institutiile din statele membre sa gestioneze acest fenomen ingrijorator, sa-i elucideze originea si cauzele si, mai ales, sa previna alte decese?" se arata in interpelarea inaintata Comisiei Europene de catre social-democratul Victor Negrescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>