Published On: mie, apr. 26th, 2017

Doua tamponari la Trei Movile in cateva minute, provocate de doua soferite / Una dintre ele a intrat in masina Politiei

Marti, dupa amiaza, in jurul orei orei 16:00, au avut loc doua accidente rutiere pe DE 584 la intersectia cu DC 8, in zona Trei Movile. Vinovate de producerea accidentelor sunt doua soferite care nu s-au asigurat corespunzator la schimbarea directiei de mers si au lovit alte doua autoturisme care circulau regulamentar. Una dintre femeile aflate la volan a intrat in coliziune chiar cu un Logan al Politiei.

La primul accident, produs la 15:55, o femeie in varsta de de 48 de ani, conducea autoturismul pe DC 8, venind dinspre Lacu Sarat si in momentul in care a dorit sa traverseze Drumul European in zona Trei Movile, catre Chiscani, nu s-a asigurat si s-a tamponat cu un Logan al Politiei, condus de un barbat de 52 de ani, care se deplasa dinspre Albina catre municipiu. Accidentul nu s-a soldat cu raniti, iar femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda.

La cateva minute distanta, in aceeasi zona, a avut loc cel de-al doilea accident. O alta soferita, de 59 de ani, care venea dinspre Chiscani, fiind atenta la accidentul care avusese putin mai devreme, a intrat in intersectie fara sa se asigure si a lovit un alt autoturism, condus de un barbat in varsta de 44 de ani, care se deplasa regulamentar dinspre municipiu si se indrepta spre Albina. In urma impactului, o pasagera din autoturismul condus de soferita a fost ranita. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>