Published On: vin, apr. 21st, 2017

Doi hoti, care au dat lovituri de peste 10.000 de lei, au ajuns pe mainile politistilor

La data de 20 aprilie, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat pe un brailean, in varsta de 24 de ani, banuit ca, in perioada 23.12.2016 – 28.02.2017, ar fi sustras mai multe bunuri din locuinte situate pe raza municipiului, creand un prejudiciu total de 4.550 de lei.

Politistii au intocmit pe numele acestuia dosar penal pentru comiterea a cinci infractiuni de furt calificat si continua cercetarile in vederea probarii intregii activitati infractionale.

In aceeazi zi, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Viziru l-au identificat pe un barbat, in varsta de 39 de ani, din comuna Viziru, banuit ca, la data de 17 aprilie, ar fi patruns, prin efractie, in imobilul unui localnic, in varsta de 60 de ani, de unde ar fi sustras suma de 900 de lei si doua lantisoare de aur.

Prejudiciul, in valoare totala de 9.000 de lei, a fost recuperat integral, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>