Published On: vin, apr. 28th, 2017

Doi barbati cautati de politie, unul pentru furt si altul pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora, au ajuns dupa gratii

In ziua de 26 aprilie, politisti din cadrul Posturilor de Politie Comunale Jirlau si Visani, impreuna cu cei din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, au organizat si desfasurat o actiune pentru depistarea si incarcerarea persoanelor care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Cu aceasta ocazie, a fost depistat, pe raza satului Plasoiu, comuna Visani, un tanar, in varsta de 29 de ani, din comuna Salcia Tudor, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 4 aprilie, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 1 an si 4 luni pentru comiterea infractiunii de furt. Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

In aceeasi zi, politisti din cadrul Postului de Politie Comunale Gropeni, impreuna cu cei din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila, au procedat la depistarea si incarcerarea unui tanar, in varsta de 26 de ani, din comuna Gropeni, pe numele caruia Tribunalul Braila a emis, la data de 25 aprilie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 1 an si 6 luni si 251 de zile pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>