Published On: joi, apr. 20th, 2017

DIICOT face angajari / Salariile pornesc de la 6.000 de lei

Procurorii DIICOT cauta specialisti IT care sa lucreze in mai multe structuri teritoriale din tara. In total, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a scos la concurs 10 posturi de informaticieni. Conducerea DIICOT cauta specialisti IT pentru a ocupa posturile vacante din Oradea, Cluj, Timisoara, Alba Iulia, Bacau, Constanta, Craiova, Iasi, Targu Mures si Ploiesti. Cei care vor sa lucreze alaturi de procurorii antimafia trebuie sa indeplineasca mai multe conditii.

Concursul va avea loc incepand cu data de 15 mai 2017, de la ora 10, la sediul DIICOT din Bucuresti, Calea Grivitei nr. 24, sector 1, si va consta in sustinerea unei probe scrise si a unei probe practice. Proba practica va avea loc in cel mult 5 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise.

La concurs se pot inscrie persoanele care au cetatenie romana, domiciliul in Romania si capacitate deplina de exercitiu, nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal si se bucura de o „buna reputatie”, dupa cum este mentionat in anuntul publicat pe site-ul DIICOT.

De asemenea, cei care vor sa lucreze la DIICOT trebuie sa cunoasca limba romana, sa fie apte din punct de vedere medical si sa aiba studii superioare de specialitate in domeniul informatic, automatic, cibernetic, matematic, electronic sau electrotehnic. Aceasta conditie se considera indeplinita si de catre absolventii de studii superioare in domeniul tehnic sau economic care au urmat, in timpul studiilor universitare sau postuniversitare, cursuri de informatica, dar numai cu avizul compartimentului informatic din cadrul DIICOT.

Taxa de inscriere, in valoare de 150 lei, se plateste in momentul depunerii dosarului. Dosarele de concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a DIICOT, pana la data de 28 aprilie 2017.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>