Published On: mar, apr. 25th, 2017

De Sfantul Gheorghe politistii de la Rutiera au impartit amenzi in stanga si-n dreapta

In cursul zilei de 23 aprilie, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica si cei din cadrul Politiilor Orasenesti Ianca si Insuratei, au actionat, in municipiu si judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 88 de persoane, dintre care 19 controlate corporal sumar, si oprite in trafic 86 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 46 de conducatori auto.

De asemenea, politistii au constatat 26 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 10.675 de lei, si au retras un certificat de inmatriculare.

Dintre amenzile aplicate, 17 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 8 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la Legea 12/1990 pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>