Published On: joi, apr. 6th, 2017

Daca brailenii au Festivalul Florilor de Primavara fara gratare, galatenii au Festivalul Scrumbiei

Daca in weekend-ul Floriilor brailenii se vor bucura de un festival mai romantic, si anume Festivalul Florilor de Primavara in Parcul Monument, festivalul din orasul vecin, Galati, este unul dedicat gurmanzilor. Duminica, 9 aprilie, pe Faleza Inferioara a Dunarii se va desfasura cea de-a XVI-a editie a Festivalului Scrumbiei. Potrivit Biroului de Presa al Primariei Municipiului Galati, serviciile de organizare a evenimentului ”Festivalul Scrumbiei” 2017 vor fi asigurate de S.C. PAF MEDIA S.R.L, valoarea contractului fiind de 110.000 (fara TVA). Din programul evenimentului nu lipsesc gratare cu scrumbie, targuri ale mesterilor populari si expozitii legate de pescuit.

Evenimentele vor incepe de sambata, 8 aprilie, intre orele 15:30 si 16:30, cand la Galati va avea loc Pelerinajul de Florii, pe traseul Biserica “Vovidenia” – Catedrala Arhiepiscopala. Deplasarea se va face pe prima banda a carosabilului, motiv pentru care Biroul de Presa al Primariei Galati a anuntat public restrictionarea traficului rutier pe segmentul mentionat.

Mai jos puteti vedea programul complet:

09:00 – START Concurs gastronomic – mancaruri traditionale din peste (zona Foisor)

09:00 – START Concurs de indemanare pescareasca (zona Foisor)

10:00 – Fanfara “Valurile Dunarii”

10:00 – START Concurs “Pestii Apelor Noastre”

11:00 – Teatrul de papusi

11:00 – START Concurs “Cunostinte Pescaresti”

12:00 – Crissmusic Canto School

13:30 – Ansamblul “Doina Covurluiului”

14:30 – Scoala de arte a Centrului Cultural “Dunarea de Jos”

16:00 – Recital muzica populara – “Silvia Ene”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>