Published On: mie, apr. 12th, 2017

Cumnata lui Sechelariu se retrage din CA al Concivia SA, firma fostului presedinte Gheorghe Bunea Stancu

sotia lui sergiu sechelariu se retrage din CA ConciviaInfobraila a intrat in posesia unui document care arata ca Violeta Sechelariu, sotia lui Sergiu Sechelariu, fratele defunctului primar al Bacaului, a decis sa se retraga din Consiliul de Administratie al SC Concivia SA, firma controlata de fostul presedinte CJ Gheorghe Bunea Stancu. Informatia transpare dintr-un document intern al SC Concivia SA semnat de omul de incredere al lui Bunea Stancu, Sorin Costin, in care scrie negru pe alb: “Doamna Sechelariu Violeta, in calitate de reprezentant al Asset Invest Bacau, demisioaneaza din functia de membru al Consiliului de Administratie incepand cu data de 1.05.2017”.

De numele Violetei Sechelariu se leaga numeroase stiri aparute in presa care o include intr-un grup organizat care spala bani pentru diversi prieteni politici si de afaceri, printre acestia numarandu-se si Viorel Hrebenciuc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>