Published On: mar, apr. 11th, 2017

Cristian Rizea, fostul deputat PSD de Braila, teapa de 10.000 de euro in Vaslui

Cristian Rizea, fostul deputat PSD de Braila, este implicat intr-un scandal urias. Potrivit informatiilor care circula in presa centrala, acesta impreuna cu un coleg de la PRU, George Ciprian Tardea, in timpul campaniei electorale de la alegerile Parlamentare, ar fi stat in jur de o luna intr-un hotel din centrul Vasluiului. Dupa rezultatele dezastruoase de la alegeri, nereusind sa obtina un loc in Parlament, cei doi si-ar fi pus pe furis hainele in masini si ar fi fugit la Bucuresti fara sa achite nota de plata. Se vehiculeaza ca paguba produsa de cei doi se invarte in jurul sumei de 43.000 lei, adica aproximativ 10.000 de euro.

“Noi i-am crezut de buna credinta, dar iata unde s-a ajuns… S-au cazat la noi pe 31 octombrie 2016, spunand ca vor plati la final totul. Rizea venea cam o data pe saptamana, in timp ce Tardea a stat mereu la noi in hotel. In noaptea alegerilor, probabil cand au vazut ca nu au iesit, au fugit din hotel, golind si minibarul la plecare. Ne-au aruncat cheile de la camere pe pat. Tardea si-a carat bagajele, putin cate putin, peste zi. Pe la 3 noaptea, cei doi apar pe camerele de supraveghere cum pleaca din hotel. Rizea a iesit pe usa din fata, insa nu ne-am facut griji, pentru ca mai avea dati cand iesea la ora aceasta in oras. Pe Tardea nu l-am vazut, a folosit un lift auxiliar si a mers la parcarea din spatele hotelului, cum apare pe camere, s-a urcat in masina si a fugit si el. Cand am descoperit camerele parasite, i-am sunat si fiecare spunea ca va plati celalalt. Am sunat la partid, la presedintele Bogdan Diaconu, care a spus ca va discuta cu cei doi si vor plati. Nu ne-a mai raspuns de cateva luni. A doua zi dupa alegeri, pe 12 decembrie, veneau oameni din sectiile de votare sa intrebe de ei, le promisesera ca le vor plati pentru ca au votat in sectii pentru PRU. Le-au tras teapa si acelor oameni disperati. Nu ne-am asteptat de la persoane publice, mai ales ca Rizea era deputat la acel moment, sa traga o astfel de teapa. In noapte in care au fugit din hotel, au golit si minibarul, ca sa aiba la pachet, probabil”, a afirmat Razvan, administratorul hotelului, citat de iasilive.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>