Published On: lun, apr. 10th, 2017

Contrabandistii de tigari in vizorul politistilor / Doua persoane s-au ales cu dosar penal

La data de 7 aprilie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice impreuna cu cei din cadrul Biroului Ordine Publica au actionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea si combaterea infractionalitatii comise in domeniile prelucrarii si comercializarii petrolului si produselor derivate, traficului si comertului cu tigarete si produse din tutun, precum si producerii si comercializarii alcoolului si bauturilor alcoolice.

Acestia au pus in executare sase mandate de perchezitie, ocazie cu care au gasit la domiciliul unui brailean, in varsta de 42 de ani, 155 de pachete de tigari de provenienta duty-free, in valoare totala de 2.170 de lei, pe care le-au ridicat in vederea confiscarii. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda cu tigari, conform Legii 86/2006 Codul Vamal al Romaniei.

In aceeasi zi, la ora 10:40, politisti din cadrul Politiei Municipiului au efectuat un control la o societate comerciala din Braila, ocazie cu care au constatat ca o femeie, in varsta de 61 de ani, din comuna Movila Miresii, vanzatoare la magazinul in cauza, oferea spre vanzare 210 pachete tigari fara timbru de accizare.  Cantitatea de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar pe numele acesteia a fost intocmit dosar penal pentru contrabanda cu tigari.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>