Published On: lun, apr. 24th, 2017

Consilierii Chiscaniului au respins, din nou, asocierea cu Braila pentru salvarea statiunii Lacu Sarat / Mihai Tudose: “Este dreptul domniilor lor sa se asocieze cu cine doresc”

Share This
Tags

Consilierii locali de la Chiscani au respins pentru a doua oara proiectul de hotarare privind asocierea cu Primaria Braila si Consiliul Judetean Braila pentru reabilitarea si dezvoltarea statiunii Lacu Sarat. Dupa ce in prima instanta proiectul care prevedea asocierea a fost respins in unanimitate de consilieri, de aceasta data consilierii PSD au votat “pentru”, la fel ca si fostul primar al comunei, Ionel Craciun(UNPR). In ciuda acestor voturi care sustinea asocierea, sapte consilieri au votat impotriva, astfel proiectul a picat.

Reamintim ca la sfarsitul lunii martie, in ciuda votului negativ al consilierilor de la Chiscani, CLM Braila si CJ Braila au aprobat asocierea in unanimitate.

“Este dreptul domniilor lor sa se asocieze cu cine doresc. Daca ei cred ca pot dezvolta singur statiunii, le uram succes si ii vom ajuta si noi cu ce putem”, a declarat pentru Infobraila Mihai Tudose, ministrul Economiei.

La randul sau, Francisk Chiriac, presedintele CJ Braila, s-a aratat dezamagit de acest nou refuz si le-a urat celor din Chiscani succes in ceea ce priveste dezvoltarea statiunii

"Este decizia lor si le-o respectam. Daca ei au decis sa faca asa, le asteptam rezultatele", a spus Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>