Published On: mar, apr. 25th, 2017

Clipe de groaza pentru femeie in Brailita / Aceasta a fost amenintata de patru huligani cu o crosa de golf

Duminica, in jurul orei 21:00, o braileanca, in varsta de 39 de ani, a sesizat, prin apel 112, faptul ca a fost amenintata cu acte de violenta de catre un grup de tineri.

Deplasati la fata locului, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica i-au identificat pe patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 27 de ani, din Braila, care, in timp ce se aflau pe strada Andrei Cocos, in urma unui conflict verbal spontan, ar fi amenintat-o cu acte de violenta pe reclamanta, folosindu-se de o crosa de golf. In urma cercetarilor efectuate, politistii au gasit crosa respectiva intr-un autoturism ce se afla la fata locului, stabilind faptul ca aceasta ii apartine unuia dintre tineri, in varsta de 27 de ani.

Acestia au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, unde au fost sanctionati contraventional cu amenda, in conformitate cu prevederile Legii 61/1991R privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si portul ilegal de obiecte periculoase, iar crosa de golf a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>