Published On: mie, apr. 12th, 2017

Circulatia trenurilor si programul agentiilor cu prilejul Sarbatorilor de Paste

CFR Calatori informeaza ca in minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste, la nivelul intregii retele feroviare, capacitatea de transport va fi adaptata la evolutia si dinamica traficului de pasageri. Trenurile catre cele mai solicitate destinatii: Brasov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Satu Mare, Timisoara, etc vor fi suplimentate, cu peste 8000 de locuri fata de zilele obisnuite.

Pentru a evita situatiile neplacute  generate de afluenta mare de calatori generata de calatoriile gratuite ale studentilor, CFR Calatori recomanda tuturor pasagerilor planificarea din timp a calatoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achizitionate cu anticipatie:  Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gari; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizati (agentii de turism) si prin telefon la 021 9522. Recomandam studentilor sa acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie Bucuresti si casele de bilete dedicate lor si marcate vizibil in spatiile din holurile marilor Gari.   

Programul agentiilor de voiaj CFR: A doua zi de Paste, 17 aprilie, toate agentiile de voiaj CFR Calatori vor fi inchise, cu exceptia agentiilor: Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti si Iulius Mall din Iasi.

Inainte de calatorie, CFR Calatori recomanda tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului nostru din statii.   

Societatea de Transport Feroviar de Calatori  CFR Calatori S.A. este operatorul national feroviar de pasageri care efectueaza  transportul public de calatori pe calea ferata. CFR Calatori contribuie la libera circulatie a persoanelor in interiorul si in afara tarii, in conditii ecologice si de siguranta. Politica pe care managementul companiei o promoveaza este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament fata de societate in sensul garantarii accesibilitatii pentru toate categoriile de cetateni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>