Published On: mie, apr. 19th, 2017

Braila sub cod galben de vant si ploi abundente

In perioada 19 APRILIE ORA 18 – 21 APRILIE ORA 10, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de precipitatii abundente, ninsori si strat de zapada in zona de munte, intensificari ale vantului.

In intervalul mentionat, temporar vor fi precipitatii mai ales in sudul, centrul si estul teritoriului, iar in dupa-amiaza zilei de joi (20 aprilie) si in noaptea de joi spre vineri (20/21 aprilie), aria acestora se va restrange catre est. In aceste zone, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse, indeosebi in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, 50…60 l/mp.

Vantul va avea intensificari temporare indeosebi in regiunile estice si sud-estice, unde vitezele la rafala vor atinge 50…60 km/h. Vremea va deveni deosebit de rece pentru aceasta perioada in toate regiunile.

In Carpatii Meridionali si Orientali, va ninge abundent, se va depune strat consistent de zapada, iar vantul va avea intensificari cu rafale de 60…70 km/h si peste 80…90 km/h, pe creste, viscolind puternic ninsoarea si reducand vizibilitatea.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>