Published On: mar, apr. 25th, 2017

Bataie in Tudor Vladimirescu / Un brailean s-a ales cu masina avariata, iar cinci persoane au ajuns la UPU Braila

Luni seara, in jurul orei 22:00 a avut loc un conflict sangeros in localitatea Tudor Vladimirescu, in urma caruia mai multi braileni au iesit “sifonati”. La 22:20 un brailean de 30 de ani a semnalat la numarul de urgenta 112 ca a fost batut si ca masina i-a fost furata. La fata locului s-au deplasat mai multi politisti, unde au gasit masina avariata, dar si un grup de cinci persoane printre care si cel care a sunat la 112. O alta persoana, inafara reclamantului, a sustinut ca a fost batuta. Dupa cercetarile preliminare, oamenii legii au stabilit ca incaierearea a pornit pe fondul consumului de alcool si a unor discutii contradictorii. Mai mult, acestia au gasit langa autoturism un briceag, care a fost ridicat pentru cercetari.

Cei cinci tineri au fost transportati la UPU Braila, unde erau pusi pe scandal, dar interventia prompta a mascatilor i-a calmat rapid. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru incaierare, furt si distrugere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>