Published On: mar, apr. 25th, 2017

Bataia cu sabii si topoare din Acapulco a pornit de la un pachet de tigari

Dupa mai multe luni de investigatii in cazul atacului sangeros cu sabii si topoare de la Clubul “Acapulco” s-a constatat ca ceea ce a declansat “razboiul” a fost un motiv banal: barmanul a refuzat sa-i cumpere tigari unui client. Refuzul barmanului a generat mai multe injuraturi si amenintari, iar de aici pana la declansarea bataii nu a mai fost decat un pas. Dupa ce au terminat cercetarile procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Braila au dispus trimiterea in judecata a 8 inculpati. Sase dintre acestia sunt acuzati de tentativa la omor si complicitate, iar ceilalti doi sunt acuzati ca au dat declaratii mincinoase.

Potrivit procurorilor, in jurul orei 21.00, Valentin C., unul dintre barmanii care lucrau in club, a fost trimis dupa tigari de catre un client, V.S., dar acesta a refuzat sa se duca. Clientul plin de el l-a injurat si amenintat spunandu-i barmanului ca la finalul programului il va astepta afara. Cand a auzit acest lucru, Valentin s-a panicat si l-a sunat pe Marian Neacsu, zis “Marin”, caruia i-a cerut ajutorul. Dupa apelul primit, Neacsu a sunat mai multi cunoscuti pentru a-l pune la respect pe clietul respectiv.

“Inculpatii si suspectii au incarcat mai multe sabii, topoare si bare metalice cu lungimea de aproximativ 1,5 m in portbagajele autoturismelor, dupa care s-au deplasat impreuna pana in parcarea situata deasupra clubului. In intervalul orar 22.00 – 22.15 in club au intrat I.F., Neacsu Marian – “Marin”, Neacsu Marian Cristian “Calo”, Galateanu Costica, C.M., Radu Florin, Serban Robert si Manole Ionut Alexandru, care s-au imprastiat prin local privind cu atentie pe ocupantii tuturor meselor. Unul dintre acestia, purtand in mod vizibil un cutit la brau, a mers la pupitrul DJ-ului caruia i-a cerut pe un ton imperativ sa reduca volumul muzicii. La un moment dat, unul dintre suspecti le-a atentionat pe ocupantele ultimei mese de langa peretele exterior al localului (6 fete), iar acestea s-au imbracat si au parasit localul in graba”, arata procurorul de caz.

CITESTE SI: Weekend sangeros in Acapulco / Bataie cu sabii si topoare

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>