Published On: lun, apr. 24th, 2017

Alexandru Danaila este noul presedinte PNL Braila

Sambata, fostul viceprimar al Brailei, Alexandru Danaila, a fost ales noul presedinte al Organizatiei Judetene PNL, obtinand de aproximativ de doua ori mai multe voturi ca cel clasat pe pozitia secunda.

Alexandru Danaila a obtinut peste 250 de voturi de la cei circa 400 delegati prezenti. Costel Capbun, primarul comunei Bertestii de Jos, a obtinut 128 de voturi in cursa pentru presedentia partidului, in timp ce Andrei Busurca, nu a convins decat 6 delegati sa-l voteze. Votul pentru functia de presedinte a fost primul luat in calcul si a inceput in jurul orei 12.30.

Danaila a fost viceprimarul Brailei in perioada iunie 2012 – iunie 2016. La alegerile locale de anul trecut a candidat pentru un post de consilier judetean, fiind locul 2 pe lista PNL. Pana la alegerile locale de anul trecut acesta a fost presedintele organizatiei municipale.

In ceea ce priveste posturile de prim-vicepresedinte, in urma votului liberalilor au fost alesi Catalin Boboc (pe domeniul Strategii politice si comunicare) si Gabriela Zullas (pe domeniul Politici publice). De asemenea, cei 8 vicepresedinti alesi sunt: Mario Da'Ros (in departamentul de Politici economice, mediu de afaceri, dezvoltare regionala si fonduri europene), Stan Malinche (Politici in agricultura, silvicultura, mediu si dezvoltare rurala), Radu Popa (Politici privind administratia publica, justitie, siguranta nationala, ordine publica si siguranta cetateanului), Ecaterina Cioroiu (Politici in educatie, cercetare, cultura, culte, minoritati si sport), Ovidiu Nechita (Politici in sanatate), Bogdan Furfurica (Strategii si relatii politice), Danut Lungu (Politici sociale, relatii cu sindicatele, patronate, ONG si grupuri de cetateni), precum si Catalin Hagiu (Imagine, comunicare, relatii mass-media si purtator de cuvant).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>