Published On: mie, apr. 12th, 2017

Alexandru Danaila are doi contracandidati in cursa pentru sefia PNL Braila

Competitia pentru sefia PNL Braila s-a intensificat pe ultima suta de metri, dupa ce in cursa au intrat Costel Capbun, primarul comunei Bertestii de Jos, si Adrian Busurca, membru PNL cu o vasta experienta in spate. Primul care s-a inscris in aceasta cursa a fost fostul viceprimar al Brailei, Alexandru Danaila, iar ulterior isi anuntase candidatura si fostul senator Catalin Boboc, dar acesta s-a razgandit si s-a retras. Presedintele interimar, Vasile Varga a spus ca pentru aceasta functie poate candida orice. Acesta a precizat ca a fost anuntat de Costel Capbun, atunci cand acesta din urma si-a depus candidatura, ca Capbun s-a autointitulat reprezentantul primarilor PNL din judetul Braila.

“Este adevarat, am primit candidatura domnului primar de la Bertestii de Jos. Eu am spus de la inceput ca este loc liber pentru toata lumea. Poate sa candideze la functia de presedinte oricine. Costel Capbun este un primar cu multe mandate. Asa a hotarat dumnealui, vrea sa candideze, considera ca are sanse reale pentru fotoliul de presedinte al organizatiei judetene. Am vazut ca dumnealui sustine ca este reprezentantul primarilor PNL din Braila. Eu nu stiu daca asa au hotarat dumnealor, probabil ca asa este, dar daca dansul este cu adevarat reprezentantul lor, e cu atat mai ok candidatura. Mai ales ca sunt foarte multi primari ai PNL care au avut rezultate frumoase asta-vara, la alegeri. Noi avem tot 12 consilieri judeteni ca si PSD-ul, rezultatele noastre au fost bune. Deci, dupa cum spuneam, lupta este libera. S-a mai inscris saptamana trecuta si domnul Adrian Busurca, membru mai vechi al PNL, tot pe aceasta functie. Este si domnul Alex Danaila, mai tanar decat domnul primar Capbun, probabil ca vine cu un suflu nou. Dar care este cel mai bun si care are programul cel mai ok, acela va castiga”, a declarat Varga.

Conferinta judeteana in care se va alege noul presedinte PNL Braila va avea loc pe 22 aprilie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>