Published On: joi, apr. 13th, 2017

Adolescentii braileni sunt asteptati la workshop-up “Povesti in constructie”

atelier adolescenti_infobrailaBiblioteca Judeteana „Panait Istrati" Braila organizeaza Atelierul de dezvoltare personala pentru adolescenti "Povesti in constructie", incepand cu data de 28 aprilie 2017, ora 14.00. Sunt invitati tinerii preocupati de dezvoltare personala si sociala, de exprimare creativa, care vor sa-si dezvolte increderea in ei si sa incerce lucruri noi.  Vor fi sase intalniri saptamanale, coordonate de Elisaveta Draghici, restaurator in cadrul Bibliotecii si specialist in dezvoltare personala. Metodele folosite sunt: Scenariul Metaforic (abordeaza permisiv si indirect rezolvarea unor probleme) , Blackout Poetry (rescriem poezie din texte "banale") si Writing Theatre (metoda de scriere de scenarii de teatru).

Metodele implica dinamica de grup, obiectivul fiind acela de a folosi instrumente de educatie non-formala ca modalitate de expresie si dezvoltare personala, de a stimula implicarea activa a participantilor si de a aduce un plus in procesul de invatare cultivat de scoala.

Atelierul "Povesti in constructie" este gratuit, inscrierile se fac la tel.0239626128 (int.141) sau la Punctul de Inscriere al Bibliotecii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>