Published On: joi, Mar 16th, 2017

VIDEO: Nesimtire la cote maxime / Cu masina pe avarie in mijlocul trecerii de pietoni si cu manelele la maxim / “Politia e ocupata! Ne cauta la extinctoare si triunghiuri”

In urma cu cateva ore, Cristian Negrea a publicat pe un site de socializare un clip in care se poate observa cum nesimtirea unor braileni atinge cote greu de egalat. Printre internauti exista deja o sintagma care ilustreaza aproape perfect ceea ce s-a intamplat, si anume “Ai parcat ca un Bou”, dar in cazul de fata este "Ai stationat ca un bou". Pe imagini se poate observa cum soferul unui autoturism marca Volkswagen a stationat pe mijlocul trecerii de pietoni de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, in fata sediului PSD, ascultand manele la maxim. Braileanul care a postat imaginile a spus: ”Toti meltenii parcheaza pe zebra cu manele la maxim in orasul asta? In Braila nu exista autoritati abilitate sa ia masuri?”.

In scurt timp imaginile au devenit virale, iar brailenii au facut diferite comentarii. O braileanca a spus ca politistii din municipiu sunt mai ocupati sa-i verifice pe soferi daca au extintoare si triunghiuri si ca le este teama de “jmecheri”.

“Politia e ocupata! Ne cauta la extinctoare si triunghiuri. Le e teamă de “jmecheri”…! Pe ăstia se fac ca nu-i vad… O fi si la noi vreun Godină? că ar fi nevoie”, a spus braileanca.

Alti braileni au spus ca: “De ce nu sesizati, ma frate, la politie cand vedeti asa ceva? Faceti poze, filmati, si mergeti cu ele la politie..daca doar postati pe facebook nu se rezolva nimic”, “Ne-am saturat de tigani si de comportamentul lor – mizerabil, de vocabularul lor ,, impecabil" de tot ce fac, tota lumea vede si sesizeaza, numai cei in drept sa faca ceva, nu se implica. DECE ?”, etc

Comentarii

comentariu

About the Author