Published On: vin, mart. 24th, 2017

VIDEO: Interviu inedit cu Alex Chipciu si Denis Alibec / Chipciu: “Cel mai frumos loc in care am fost vreodata e Braila, pentru ca acolo m-am nascut”

Doi dintre cei mai populari fotbalisti ai Romaniei in acest moment, Alexandru Chipciu si Denis Alibec au dat sute de interviuri in ultimii ani. Pentru ca in ceea ce priveste fotbalul nu exista unghi care sa nu fi fost acoperit, Prosport i-a provocat pe cei doi la un interviu inedit. Mijlocasul si atacantul care se pregatesc pentru meciul cu Danemarca, de la Cluj, au fost pusi in situatia de a raspunde la 10 intrebari, aceleasi pentru fiecare, cu scopul de a aflat lucruri noi din viata lor.

La intrebarea care este cel mai frumos loc in care ai fost vreodata, Alex Chipciu nu a stat deloc pe ganduri si a spus ca Braila, pentru ca acesta este orasul unde s-a nascut. De cealalta parte, Alibec a spus ca New York.

Romania – Danemarca se va dispusa duminica, la Cluj, de la ora 21:45. Cu o victorie in aceasta partida Romania revine in lupta pentru calificarea la Mondialul din Rusia.

Puteti gasi interviul integral aici!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>