Published On: mie, mart. 15th, 2017

Un tanar din Mures a venit in Braila la furat de telefoane, sub pretextul ca este cersetor

Luni, 13 martie, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului Braila a fost sesizat, prin apel 112, de catre o braileanca, in varsta de 47 de ani, cu privire la  faptul ca, in jurul orei 15:40, o persoana necunoscuta a sustras doua telefoane mobile dintr-un atelier de croitorie, din municipiu.

In jurul orei 20:00, politistii l-au depistat, pe strada Plantelor, pe un tanar, in varsta de 20 de ani, din judetul Mures, care detinea asupra sa doua telefoane mobile. Acesta a fost imobilizat si condus la sediul Politiei Municipiului pentru continuarea cercetarilor, fiind preluat de politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale.

 In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca banuitul ar fi sustras cele doua telefoane prin distragerea atentiei angajatelor cu o coala de hartie, pe care era inscriptionat un mesaj destinat cersitului.

Totodata, cu ocazia cercetarilor, politistii au stabilit faptul ca, in cursul aceleiasi zile, tanarul ar fi mai comis doua furturi, prin acelasi mod de operare. Fata de acesta a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmand ca astazi sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva. A fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>