Published On: vin, mart. 31st, 2017

Un brailean a fost arestat, dupa ce a jefuit un batran in cartierul Obor

La data de 24 martie, ora 18:30, un brailean a sesizat, prin apel 112, faptul ca, in timp ce se deplasa pe Aleea Narciselor, a observat cum o persoana necunoscuta l-a imbrancit pe un barbat, in varsta de 70 de ani, din Braila, sustragandu-i borseta.

In urma cercetarilor si a perchezitiei efectuate la domiciliul unui brailean, in varsta de 39 de ani, banuit de comiterea faptei, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale au depistat și ridicat obiectele de vestimentatie pe care acesta le-ar fi purtat la momentul comiterii infractiunii, precum și telefonul mobil al persoanei pagubite.  Pe numele banuitului a fost intocmit dosar penal, fiind retinut de politisti pe baza de ordonanta pentru 24 ore.

Ieri, barbatul a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, pe numele sau fiind emis un mandat de arestare pe o perioada de 30 de zile, pentru comiterea infractiunii de talharie.  Suspectul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>