Published On: vin, mart. 17th, 2017

Un barbat, fara permis, s-a urcat la volanul unui tractor si a distrus firele de telefonie

La data de 13 martie, ora 14:00, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila au fost sesizati cu privire la faptul ca un tractor, ce se deplasa pe DJ 202B, pe raza localitatii Gemenele, a agatat firele de telefonie, pe o distanta de 200 de metri, provocand avarierea acestora si a 3 stalpi de sustinere. 

In urma verificarilor efectuate, politistii l-au identificat, ieri, pe conducatorul vehiculului, in varsta de 59 de ani, din satul Ariciu, comuna Salcia Tudor, banuit de comiterea faptei. Cu ocazia cercetarilor efectuate s-a constatat ca tractorul in cauza nu este inregistrat in circulatie, iar barbatul nu detine permis de conducere.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de distrugere, conducerea unui vehicul neinmatriculat si fara permis de conducere.

Miercuri, 15 martie, la ora 13:20, politisti din cadrul Posturilor de Politie Comunale Jirlau si Galbenu l-au depistat in trafic, pe raza comunei Jirlau, pe un localnic, in varsta de 45 de ani, in timp ce conducea autoturismul fara a avea permis de conducere. In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>