Published On: mie, Mar 1st, 2017

Tot mai multi braileni ajung in fata politistilor acuzati de furt

Luni 27 februarie, la ora 09:00, Politia Orasului Faurei a fost sesizata de catre o femeie, in varsta de 37 de ani, din orasul Faurei, cu privire la faptul ca, in noaptea de 26 spre 27 februarie a.c., in jurul orei 23:00, i-a surprins, in apropierea domiciliului ei, pe doi localnici care incercau sa-i sustraga un sac de porumb. 

Cu ocazia cercetarilor efectuate, politistii i-au identificat pe alti doi localnici, cu varste de 13, respectiv 16 ani, banuiti ca ar fi incercat sa-i sustraga persoanei reclamante porumbul, persoanele indicate de aceasta urmand sa-i ajute pe minori la transportarea sacilor de porumb. Politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru tentativa la infractiunea de furt calificat.               

In aceeasi zi, in urma verificarilor efectuate, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Visani l-au identificat pe un tanar, in vasta de 29 de ani, din satul Caineni-Bai, comuna Visani, banuit ca, in ziua de 11.02.2017, profitand de neatentia unei localnice, pe care o ajuta la diverse treburi gospodaresti, i-a sustras din locuinta mai multe bonuri de paine.

Prejudiciul, in valoare totala de 400 de lei, a fost recuperat si inapoiat persoanei pagubite, iar in cauza a fost intocmit  dosar penal pentru furt calificat.

Mai mult, la data de 27.02.2017, ora 20:00, politisti din cadrul Politiei Municipiului l-au depistat in flagrant pe un brailean, in varsta de 28 de ani, care ar fi sustras mai multe bunuri, prin spargerea geamurilor unui imobil din municipiu. Banuitul a fost condus la sediul politiei, in cauza fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author