Published On: mie, mart. 15th, 2017

Teatrul Maria Filotti se implica in Campania Nationala “Artistii pentru artisti”

Duminica, 19 martie, 2017 la Sala "Avantgarde", de la ora 18.00

WANESSA RADU in "VIATA NU TE INTREABA NICIODATA NIMIC!”

Un recital actoricesc confesiune, pe texte de Cehov, Caragiale, Ibsen, Octavian Paler, Edith Piaf, Irina Binder. Regia – Anca Cismaru , Selectie texte – Anca Cismaru si Wanessa Radu, dramaturgia si ilustratia muzicala – Lucian Sabados , scenografia – Carmen Rus si Mariana Bogdan , la pian, compozitorul Cornel Cristei.

START CAMPANIA NATIONALA „ARTISTII PENTRU ARTISTI"

In primele zile ale primaverii a fost declarata deschisa cea de-a 16-a editie a programului UNITER Campania Nationala „Artistii pentru artisti", realizata in parteneriat cu institutiile de teatru din Bucuresti si din tara. Impreuna, venim in sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite in numele cauzei artistilor nostri pentru care scena ramane o frumoasa amintire. Credem ca aceasta unitate a breslei – care se intampla de 16 editii incoace prin acest program – este un semn ca prin TEATRU putem schimba vieti.

Se anunta o luna martie plina de spectacole si va invitam cu inima deschisa sa veniti la teatru! Stim cu totii ca fiecare bilet cumparat inseamna nu doar un semn de reverenta pentru munca actorilor, ci si un ajutor concret.

In urma apelului, 10 teatre din Bucuresti si 19 teatre din tara au programat deja pe tot parcursul lunii martie, si nu numai, spectacole de teatru ale caror incasari vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrala, fond special constituit pentru intrajutorarea artistilor cu probleme de sanatate si existenta.

Alatura-te Campaniei, cumpara bilete, bucura-te de teatru si fa o fapta buna!

Spectacole la Teatrul Maria Filotti:

Sambata 18 Martie: Sala Mare, Ora 18.00

PAPAGALITA SI CURCANUL de Robert Thomas , regia Radu Nichifor                         

 Duminica 19 Martie: Sala Avantgarde, Ora 18.00

Viata nu te intreaba niciodata nimic! – One Woman  Show  cu Wanessa Radu , regia  Anca Cismaru

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>