Published On: vin, mart. 3rd, 2017

Teatrul “Maria Filotti” ofera doamnelor si domnisoarelor un Martisor Teatral

Astfel, pentru  spectacolul  de sambata, 4 martie, de la ora 18.00 la Sala Mare, SUNTRACK (In cautarea sunetului pierdut intr-un oras cu soare),  regizat de  Radu Afrim si dedicat unei Braile de azi, propunem in special domnisoarelor ,dar si doamnelor, cu ocazia Martilorului achizitionarea a 2 bilete la valoarea unui bilet, de 18 lei. Pot veni 2 fete/doamne fie impreuna, fie insotite de domnii/prietenii lor.

Brailenii sunt invitati la  un spectacol dinamic, cu multa muzica ( buna) live, cu dansuri hip-hop, cu video bogat, documentat in zona noastra si filmat de insusi Radu Afrim! SUNTRACK, proiect inedit, inspirat din trecutul si prezentul Brailei, un spectacol cu un scenariu atipic dar convingator, „un fel de docu-fiction inocent", asa cum spune regizorul, din perspectiva etnica si multiculturala, despre oamenii si muzica locurilor, despre povestile lor tulburator de reale si nu in ultimul rand, despre blazare si degradare. Elemente de decor si costume vii, sugestive, realizate de scenografa Irina Moscu, proiectii video si muzica live, completeaza estetic si artistic spectacolul montat de Radu Afrim la Braila. O distributie excelenta, alcatuita din actori ai Teatrului "Maria Filotti", Alin Florea, Narcisa Novac, Corina Georgiana Bors, Valentin Terente dar si din elevi colaboratori super talentati, precum: Irina Anghel, Mihai Jalba , Andrei Moraru, Doru Ciutacu, Florin Stan, alaturi de Nadejdea Isac si Nigeri Caramanli, interpreti muzica si Alexandra Grosu si Andreea Teodora Colt, dansatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>