Published On: vin, mart. 31st, 2017

Statiunea Lacu Sarat poate ajunge o ruina din cauza proastei comunicari dintre membrii PSD de la Chiscani / Dragomir: “Motivul razgandirii este interpretabil”

Votul “impotriva” al consilierilor comunei Chiscani pentru asocierea cu Braila pentru dezvoltarea Statiunii Lacu Sarat a generat multe discutii pe plan local. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, seful partidului pe plan local, Ion Rotaru, a spus ca a avut o intalnire cu primarul, viceprimarul si consilierii PSD ai comunei Chiscani pentru a identifica motivele pentru care s-a ajuns la aceasta decizie. Cojea, primarul Chiscaniului, a explicat ca s-a ajuns in acest punct din cauza unei proaste comunicari intre primar si consilieri. Totusi, Rotarau s-a aratat optimist ca se va ajunge la un consens pentru dezvoltarea statiunii. Rotaru a subliniat ca nu poate impune unei persoane, chiar daca face parte din acelasi partid, sa voteze intr-un anumit fel, dar ca vor exista repercusiuni daca nu se vor respecta promisiunile din campanie.

“Am avut ieri o discutie si cu membrii biroului organizatiei Comunale Chiscani, cu primarul, cu viceprimarul nostru, cu consilierii locali PSD. Am incercat sa descifram care au fost motivele pentru care a fost respinsa hotararea privind asocierea comunei Chiscani cu Primaria Municipiului Braila si Consiliul Judetean. A rezultat faptul ca a fost o proasta comunicare din partea primarului, care a fost absolut convins ca nu exista probleme, dar nu a explicat suficient de bine obiectivele asociatiei, care sunt consecintele, ce mod de lucru se va aplica in aceasta asociatie, ce avantaje are comuna Chiscani si prin consecinta Statiunea Lacu Sarat, ce se va intampla pe viitor cu finantarea, si dupa discutiile ce s-au purtat am inteles ca exista o ingrijorare a consilierilor ca tocmai li se va lua ceva ce li s-a dat, dar au inteles ca lucrurile nu stau chiar asa, ca administrarea statiunii presupune nu doar drepturi, ci si obligatii. Va insemna cheltuieli suplimentare cu tot ceea ce inseamna partea de iluminat, partea de intretinere, fara a lua in calcul partea de investii.

A fost o discutie nu am impus niciul fel de a vota asa sau altfel. Cred ca s-au convins consilierii nostri, le-am explicat inca o data ca este un obiectiv al organizatiei judetene asumat atat in campania de la alegerile locale, cat si in campania de la parlamentare. Cred ca lucrurile vor intra pe fagasul normal si se va finaliza cu bine si votul de la comuna Chiscani.(…) Votul nu este imperativ! Nu poti impune nicaieri, nici la Parlament, nici la Consiliul Local, nici in orice alt organism de conducere colectiva ales ce sa voteze, dar poti impune sanctiuni”, a declarat Ion Rotaru

Primarul Marian Dragomir, chiar daca nu a aratat acest lucru, a fost mult mai iritat decat Rotaru si a spus ca lui ii plac oamenii seriosi, care-si respecta promisiunile: “Mie imi plac oamenii seriosi care isi respecta promisiunile. In aceasta situatie, ne-am inteles toti trei, si cu presedintele Consiliului Judetean, si dupa aceea unul dintre cei care au batut palma s-a razgandit. Motivul razgandirii este interpretabil, iar dincolo de interpretari, tine de caracterul fiecaruia."

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>